HORSE
https://www.hartog.eu/agro
HORSE
https://www.hartog.eu/agro

Over Hartog

Hier vind je de huidige vacatures bij Hartog. Bekijk de vacaturedetails om te zien hoe je op elke positie kunt solliciteren.

Machine operator

Uren: Full-time
Wij zoeken een gedreven collega met Noord-Hollandse nuchterheid heeft! Je hebt passie en je gaat in volle vaart mee. Wij zoeken iemand die uitdagingen graag aangaat en de organisatie laat groeien. Als machineoperator heb je meerdere werkzaamheden, deze zijn ook afhankelijk van de periode van het jaar.

Procesoperator

Uren: Full-time
Wij zoeken een gedreven collega met Noord-Hollandse nuchterheid heeft! Je hebt passie en je gaat in volle vaart mee. Wij zoeken iemand die uitdagingen graag aangaat en de organisatie laat groeien. Als procesoperator heb je meerdere werkzaamheden, deze zijn ook afhankelijk van de periode van het jaar.

Stage lopen bij Hartog

Uren: Full-time
Wij zijn bij Hartog hebben we regelmatig plaats voor stagiaires. Heb jij affiniteit met de branche en zou je achter de schermen willen kijken bij dé ruwvoer producent van Nederland? Lees dan vooral verder! Bij Hartog hebben we zowel plek voor een meewerkstage als voor een stagiaire die een afstudeeropdracht bij ons wil uitvoeren. Binnen Hartog hebben we verschillende afdelingen waar het mogelijk is om stage te lopen. Zo hebben we een commercieel team waar je stage kan lopen binnen marketing, R&D of sales, maar ook is het mogelijk om stage te lopen bij ons financiële, logistieke of productieafdeling. Wil jij stage lopen bij Hartog of horen wat de mogelijkheden zijn? Stuur dan een mail naar werkenbij@hartog.eu met je cv en een motivatie en wie weet kom je binnenkort ons team versterken!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, exclusieve inhoud en nieuws van Hartog Family Farms.