HORSE
https://www.hartog.eu/agro
HORSE
https://www.hartog.eu/agro

Nieuwe vitaminen en mineralen balancer: ontdek de Hartog Essential!

maandag, 12th februari 2024

Hartog Paardenvoeders introduceert met trots haar nieuwste product: de Hartog Essential. Deze innovatieve balancer, een vitaminen- en mineralen brokje voor paarden, is speciaal ontworpen om paarden te voorzien van alle benodigde voedingsstoffen op basis van optimale waardes. En dat helemaal natuurlijk!

Wat maakt de Hartog Essential zo bijzonder?

In tegenstelling tot traditionele voeders, zijn de gehaltes aan vitamines, mineralen en sporenelementen in de Hartog Essential niet gebaseerd op minimale, maar op optimale waardes voor jouw paard. Dit maakt het product uniek. En, zorgt ervoor dat je paard alle essentiële dagelijkse voedingsstoffen binnenkrijgt. Het product bevat organisch gebonden sporenelementen voor een optimale opname.

Waarom extra vitamine E in een balancer?

Vitamine E, een krachtige antioxidant, is verhoogd tot supplement niveaus om herstellende, gestreste of presterende paarden optimaal te ondersteunen. Vitamine E gehaltes in hooi of voordroog kan vaak laag zijn. De Hartog Essential biedt de zekerheid van een gegarandeerd gehalte aan deze essentiële voedingsstof.

Wat is een balancer?

De Hartog Essential is een balancer dit betekent dat het erg geconcentreerd is in vitamine, minerealen en spoorelementen en geen grote hoeveelheid energie levert. Krachtvoer is in tegenstelling tot een balancer wel bedoelt om extra energie (en in sommige gevallen eiwitten) te leveren. Hierdoor is krachtvoer een stuk minder geconcentreerd in vitamine, mineralen en spoorelementen dan een balancer. Gemiddeld krachtvoer is berekend op een minimale gift van 2 kg per dag (paard 600 kg). Veel paarden krijgen minder dan de aanbevolen hoeveelheid krachtvoer omdat ze hier bijvoorbeeld te heet of te dik van worden. Deze paarden krijgen in veel gevallen dus onvoldoende vitamine, mineralen en spoorelementen binnen. Met een balancer worden paarden voorzien in hun behoefte aan vitamine, mineralen en spoorelementen zonder dat hier krachtvoer voor nodig is.

Voordelen van de Hartog Essential:

  • Dekt de dagelijkse behoefte aan vitaminen, mineralen en sporenelementen
  • Recept vrij van melasse, granen, luzerne en soja
  • Laag in suiker en zetmeel
  • Zeer smakelijk

De Hartog Essential is niet alleen een gezonde keuze voor je paard of pony, maar ook een traktatie vanwege de toegevoegde smakelijkheid. Met gezonde omega 3-vetzuren uit lijnzaad en de afwezigheid van melasse, granen, luzerne en soja, biedt dit product een natuurlijke en uitgebalanceerde voeding voor ieder paard.

De nieuwe Hartog Essential is verkrijgbaar in een 3,5 kilo emmer met meetbeker of een 12 kilo papieren zak die gebruikt kan worden om de emmer bij te vullen.

Voor meer informatie over de Hartog Essential en hoe het perfect past in het rantsoen van jouw paard? Neem gerust contact op met ons of vraag een persoonlijk voeradvies aan!

Laatste nieuws en evenementen

De nieuwe website is live!

21 december 2023
Met heel veel enthousiasme presenteren we jullie onze gloednieuwe website! We hebben de afgelopen jaar hard gewerkt om jullie een geweldige online ervaring te bezorgen.

Hartog Haycobs nu verkrijgbaar bij de dealer

1 september 2023
Hartog heeft weer iets nieuws te bieden voor paardenliefhebbers! De langverwachte Hartog Haycobs zijn nu beschikbaar bij onze dealers en online. Dit weekbare ruwvoerproduct is een fantastisch alternatief voor graanrijke slobbers, maar ook een mooie aanvulling op het ruwvoerrantsoen en bevat een heerlijke mix van kruiden, waaronder brandnetel en rozenbottel.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, exclusieve inhoud en nieuws van Hartog Family Farms.