HORSE
https://www.hartog.eu/horse
HORSE
https://www.hartog.eu/horse
Voeders op basis van vezels,
Made with the Heart by the Hartog Family

Diervoeders beschikbaar voor agrarische doeleinden

Zorgvuldig geteelde, bereide en uitgebalanceerde ruwvoervoeders ter aanvulling op het rantsoen van vee. 

Ik ben geïnteresseerd in

Ik ben geïnteresseerd in

Ik ben geïnteresseerd in

Ik ben geïnteresseerd in

Specialist in ruwvoer en ruwvoermixen

Meer dan 70 jaar ervaring

Complete controle over het oogst- en productieproces

Geïnteresseerd in loondrogen of contractteelt?

Uw gras of luzerne laten drogen bij Hartog betekent dat u voor de best mogelijke kwaliteit voor uw vee. Daarnaast zijn we altijd blij om u te verwelkomen als nieuwe contractteler voor onze eigen producten. Wij bieden een goede prijs en zekerheid van afname. Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen

COMPACT LUCERNE

20 kg

€ 15,25 (incl. BTW)

Geef jouw pluimvee de beste zorg met de Hartog Compact Luzerne Easy. Dit luzerne baaltje van 20 kilo voor pluimvee bevat alle nodige voedingsstoffen voor een gezonde en vitale groei. De compacte vorm zorgt voor een gemakkelijke opslag.

Hartog Compact Lucerne

Meer dan 1.000.000 producten verkocht in 24 landen wereldwijd

Onze bestsellers

Zoek je iets anders?

Lucerne Mix Kalf

€ 17,45 (incl. BTW)

De Hartog Lucerne Mix is dé oplossing voor wie zijn jonge kalveren hoogwaardige voeding wil bieden.

Bekijk product

Compact Luzerne

€ 15,25 (incl. BTW)

Compact Luzerne is een uitstekende bron van voedingsstoffen voor pluimvee, en kan helpen om de gezondheid en productiviteit van de dieren te verbeteren.

Bekijk product

Compact Luzerne BIO

€ 15,25 (incl. BTW)

De Hartog Compact Luzerne EKO (20kg) voor Pluimvee (NL-BIO-01) bestaat uit 100% derde snede biologische Luzerne.

Bekijk product

Voernet 20 kg

€ 12,50 (incl. BTW)

Voor het verstrekken van de Hartog Compact Luzerne is een voernet voor pluimvee verkrijgbaar. Hartog stimuleert het gebruik van een voernet tijdens het verstrekken van Compact Luzerne aan pluimvee.

Bekijk product

Wordt nu lid en geniet van exclusieve voordelen.

Vul het formulier in om een account aan te vragen. Consumenten accounts zullen automatisch geaccepteerd worden.

Bent u een winkel of grootverbruiker? Vul dan het juiste formulier in, wij zullen de aanmeldingen bekijken en komen zo snel mogelijk bij u terug.

Consument

Ben je geïnteresseerd in exclusieve inhoud en/of wil je onze Hartog producten online kopen? Met een consumentenaccount krijg je direct toegang tot onze Hartog Family-ledenpagina en kan je gemakkelijk onze producten online shoppen.

Grootverbruiker

Ben je een stalhouder of boer en wil je onze Hartog producten in grotere hoeveelheden voeren? Na het bekijken van de aanvraag krijg je toegang tot de Hartog webshop waar je onze producten gemakkelijk kunt bestellen.

 

DEALER

Bent u een Hartog dealer of wilt u er een worden? Na het bekijken van uw aanvraag krijgt u toegang tot de Hartog webshop waar u onze producten gemakkelijk kunt bestellen.

 

of log hier in op je account

POPULAIRE ARTIKELEN

Oogsten gras en luzerne

Ruwvoer in de opfokperiode van leghennen 

Voeding voor schapen en geiten 

Grasland bemesten 

Krachtvoer voor leghennen

Lucerne for broilers 

Meest gestelde vragen

De hoofdactiviteiten van de drogerij betreft het kunstmatig drogen van luzerne of grasgewas tot baal of brok. Het gedroogde product wordt daarna verwerkt tot paardenvoer, ruwvoer voor pluimvee en/of veevoer.

Onze drogerij beschikt over twee trommel droog installaties. Beide droog installaties hebben samen een verdampingscapaciteit van ruim 90.000 liter water per uur. Het gehakselde gewas wordt in een droogtrommel gedroogd en verwerkt tot baal of brok.

Luzerne is rijk aan eiwitten en aminozuren, waardoor het een uitstekende aanvulling is op het krachtvoer voor kippen. Bovendien wordt luzerne kunstmatig gedroogd, wat veel schimmels en bacteriën doodt. Dit voer zal het natuurlijke scharrelgedrag van de kippen stimuleren en verveling verminderen, wat op zijn beurt het risico op verenpikken vermindert. 

De Hartog Lucerne Mix is een zeer vezelrijk product die de ontwikkeling van de pens bij het jonge kalf stimuleert. Het hoge natuurlijke gehalte aan voedingsstoffen zoals vitamine A, B, E, Biotine, mineralen en sporenelementen verbetert de weerstand en stimuleert een gezonde groei van het kalf. Door de temperatuurbehandeling tijdens het productieproces is de luzerne vrij van ziektekiemen zoals Para-TBC. De luzerne is kort gehakseld en daardoor nemen de kalveren dit in de eerste levensweken al goed op.

Onze Hartog producten worden met trots gebruikt door verschillende top stallen en ruiters

Bekijk het laatste nieuws van Hartog

Zien we jou op de Dag van het Oudere Paard?

12 juni 2024

Wij staan met onze Hartog stand op zaterdag 22 juni 2024 op de Dag van het Oudere Paard in Soest. Op dit evenement kan je lezingen en workshops bijwonen en stands bezoeken. Het draait deze dag om hoe jij jouw paard fit kan houden en wat je moet weten om jouw paard tot op hoge […]

Kom jij ook naar Aeres Equine Experience?

27 mei 2024

Op vrijdag 7 juni 2024 staan we in Dronten op de Aeres Equine Experience. Dit is de tweede editie van de Aeres Equine Experience in de Flevodrome en wij zijn ook aanwezig op dit evenement met onze stand! Aeres Equine Experience belooft een dag vol leerzame clinics en lezingen te worden, gericht op diverse aspecten […]

We zijn weer aan het oogsten bij Hartog!

13 mei 2024

Het is die tijd van het jaar waar we al lang naar uitkijken – het oogstseizoen is bij Hartog weer van start gegaan! Als toonaangevende producent van verschillende soorten ruwvoeders voor paarden, kippen en andere dieren zijn we verheugd dat we weer mogen starten! Bij Hartog is het oogstseizoen veel meer dan alleen het binnenhalen […]

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, exclusieve inhoud en nieuws van Hartog Family Farms.