HORSE
https://www.hartog.eu/horse
HORSE
https://www.hartog.eu/horse

Oogsten gras en luzerne

Ruwvoer in de opfokperiode van leghennen 

Voeding voor schapen en geiten 

Grasland bemesten 

Krachtvoer voor leghennen

Lucerne for broilers 

Luzerne voor vleeskuikens 

Luzerne voeren aan je konijn 

Wat eten alpaca’s?

Load More

FAQ’S

De hoofdactiviteiten van de drogerij betreft het kunstmatig drogen van luzerne of grasgewas tot baal of brok. Het gedroogde product wordt daarna verwerkt tot paardenvoer, ruwvoer voor pluimvee en/of veevoer.

Onze drogerij beschikt over twee trommel droog installaties. Beide droog installaties hebben samen een verdampingscapaciteit van ruim 90.000 liter water per uur. Het gehakselde gewas wordt in een droogtrommel gedroogd en verwerkt tot baal of brok.

Luzerne is rijk aan eiwitten en aminozuren, waardoor het een uitstekende aanvulling is op het krachtvoer voor kippen. Bovendien wordt luzerne kunstmatig gedroogd, wat veel schimmels en bacteriën doodt. Dit voer zal het natuurlijke scharrelgedrag van de kippen stimuleren en verveling verminderen, wat op zijn beurt het risico op verenpikken vermindert. 

De Hartog Lucerne Mix is een zeer vezelrijk product die de ontwikkeling van de pens bij het jonge kalf stimuleert. Het hoge natuurlijke gehalte aan voedingstoffen zoals vitamine A, B, E, Biotine, mineralen en sporenelementen verbetert de weerstand en stimuleert een gezonde groei van het kalf. Door de temperatuurbehandeling tijdens het productieproces is de luzerne vrij van ziektekiemen zoals Para-TBC. De luzerne is kort gehakseld en daardoor nemen de kalveren dit in de eerste levensweken al goed op.

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, exclusieve inhoud en nieuws van Hartog Family Farms.