HORSE
https://www.hartog.eu/agro
HORSE
https://www.hartog.eu/agro

OVER Hartog

Hartog: uw partner in diervoeders

Bij Hartog is het de liefde voor paarden die onze passie drijft om gezonde ruwvoeders te maken. Met volle overgave storten we ons op het vastleggen van de kracht van het land. Enkel de beste ingrediënten worden geselecteerd zodat jij zorgeloos kan genieten van jouw paard, comfortabel in de wetenschap dat je het beste doet.

De Hartog Family Farm is opgericht door paardenmensen, om zo aan de behoeftes van paardenmensen te kunnen voldoen. Al meer dan 70 jaar houden wij ons bezig met het zorgvuldig selecteren van de beste ruwvoeders. Onze experts richten zich op de meest natuurlijke vorm van paardenvoeding, in de wetenschap dat een paard gezond vanbinnen, een gelukkig paard is.

Het is onze ambitie om ieder paard in elke levensfase te kunnen voorzien van vezelrijke voeding, zelfs wanneer topprestaties worden verwacht, om het paard een zo goed mogelijke kans te geven op een lang en gezond leven. Bij de Hartog Family Farms zijn we constant bezig met het verbeteren en ontwikkelen van onze paardenvoeders om zo te kunnen voldoen aan de behoeften van het moderne paard.

Wij zijn groter dan zomaar een boerderij, onze familie bestaat uit voedings- en veterinaire experts, en het meest belangrijke: jij. Op deze manier willen we bijdragen aan een wereld met gezonde en gelukkige paarden.

Made with Heart,

Hartog-logo-green-heart

Wat onze klanten zeggen

Kwaliteit Management

Bij Hartog is kwaliteit één van de de hoogste prioriteiten: onze kwaliteit is gegarandeerd door volledige productiecontrole, van het oogsten tot de distributie.
Vele bedrijven in de agrarische sector vinden in Hartog een betrouwbare partner in gecontroleerde productie.

GMP+ Certificaat

GMP staat voor ‘Good Manufacturing Practices’ (goede wijze van produceren). In 1992 is het huidige GMP+ Feed Certification scheme daarmee gestart. Daarna heeft het zich ontwikkeld tot een volwaardig certificatieschema door integratie van ISO kwaliteitmanagementeisen, HACCP en andere elementen.

De + staat voor de integratie van HACCP: ‘Hazards Analysis and Critical Control Points’.
De basis van de GMP+ systematiek wordt mede bepaald door een continue verbetering volgens het principe van de Deming-cirkel ‘Plan, Do, Check, Act’: noteren wat ik doe, doen wat ik genoteerd heb en het bewijs leveren dat ik het effectief heb gedaan.

GMP+ Feed Certification Scheme

Het GMP+ Feed Certification scheme geeft niet alleen voorwaarden met betrekking tot productiefaciliteiten van diervoeders, maar ook voor opslag, transport, personeel, procedures, documentatie en dergelijke. Samen met haar partners stelt GMP+ International op transparante wijze duidelijke voorwaarden, zodat diervoederveiligheid en duurzaamheid worden gegarandeerd en certificatie-instellingen onafhankelijke audits kunnen uitvoeren. GMP+ gecertificeerde bedrijven worden ondersteund met nuttige en praktische informatie, zoals diverse databanken, nieuwsbrieven, vraag & antwoordlijsten, cursussen en seminars.

Met ruim 13.400 participerende bedrijven in meer dan 70 landen is GMP+ International een wereldwijde toonaangevende speler op de markt van feed safety assurance certification. Een GMP+ certificaat zorgt voor een kwalitatieve verdieping voor elke ondernemer die in aanraking komt met de internationale diervoederindustrie.

Skal Certifcaat
Grasdrogerij Hartog B.V. is in het bezit van een SKAL certificaat waardoor onze luzerne en gras geleverd kan worden met het EKO keurmerk. Als controlerende instantie zet SKAL Biocontrole zich in voor de betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland.
 
Ze zijn de enige biologische controle organisatie in Nederland en zijn toegewezen door het Minsterie van Economische Zaken.
 
Op enkele Hartog producten vindt u de EKO-merknaam doordat ze meer dan 95% biologische ingrediënten bevatten.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, exclusieve inhoud en nieuws van Hartog Family Farms.