HORSE
https://www.hartog.eu/agro
HORSE
https://www.hartog.eu/agro

Kom jij ook naar Aeres Equine Experience?

maandag, 27th mei 2024

Op vrijdag 7 juni 2024 staan we in Dronten op de Aeres Equine Experience. Dit is de tweede editie van de Aeres Equine Experience in de Flevodrome en wij zijn ook aanwezig op dit evenement met onze stand!

Aeres Equine Experience belooft een dag vol leerzame clinics en lezingen te worden, gericht op diverse aspecten van de paardensport, paardenwelzijn en de nieuwste ontwikkelingen in de sector. Onze ambassadeur, Marten Luiten, zal deze dag ook een dressuurclinic geven!

Wij zijn ook aanwezig zijn met een stand op standnummer 1. Hier kun je onze producten ontdekken. Van balancers zoals de Hartog Essential tot ruwvoer zoals de Hartog Lucerne Mix. Op onze stand kan jij onze producten zien, voelen en ruiken.

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies over voeding en welzijn voor jouw paard of pony. Bovendien hebben we een winactie waarbij bezoekers de kans krijgen om een zak Hartog Essential te winnen. De Hartog Essential is een balancer welke alle essentiële vitaminen en mineralen dekt voor alle soorten paarden en pony’s. Hierdoor is het de perfecte aanvulling op het ruwvoer rantsoen. Heb jij interesse in een product van ons? Wij hebben proefzakjes mee, zodat jij het product thuis kan proberen voor jouw paard of pony!

Kom langs bij onze stand op de Aeres Equine Experience en ontdek hoe Hartog kan bijdragen aan de gezondheid en prestaties van jouw paard of pony. Voor meer informatie over het evenement, bezoek de officiële website: www.aeresequineexperience.nl of volg ze op sociale media @aeresequineexperience.

Benieuwd waar we nog meer staan dit jaar met de Hartog stand? Hou dan onze website en socials in de gaten!

Laatste nieuws en evenementen

Zien we jou op de Dag van het Oudere Paard?

12 juni 2024

Wij staan met onze Hartog stand op zaterdag 22 juni 2024 op de Dag van het Oudere Paard in Soest. Op dit evenement kan je lezingen en workshops bijwonen en stands bezoeken. Het draait deze dag om hoe jij jouw paard fit kan houden en wat je moet weten om jouw paard tot op hoge […]

We zijn weer aan het oogsten bij Hartog!

13 mei 2024

Het is die tijd van het jaar waar we al lang naar uitkijken – het oogstseizoen is bij Hartog weer van start gegaan! Als toonaangevende producent van verschillende soorten ruwvoeders voor paarden, kippen en andere dieren zijn we verheugd dat we weer mogen starten! Bij Hartog is het oogstseizoen veel meer dan alleen het binnenhalen […]

We zijn aanwezig bij CSI** Ermelo van 1 t/m 4 mei!

23 april 2024

CSI** Ermelo wordt in mei 2024 voor het eerst op het Nationaal Hippisch Centrum georganiseerd. Op het Nationaal Hippisch Centrum worden er ieder jaar veel verschillende evenementen en wedstrijden georganiseerd, zoals de Hippiade en de Indoorkampioenschappen. Win één maand gratis Hartog Digest! Over het gehele evenement verloten wij ook nog één maand Hartog Digest voor […]

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, exclusieve inhoud en nieuws van Hartog Family Farms.