HORSE
https://www.hartog.eu/agro
HORSE
https://www.hartog.eu/agro

We zijn weer aan het oogsten bij Hartog!

maandag, 13th mei 2024

Het is die tijd van het jaar waar we al lang naar uitkijken – het oogstseizoen is bij Hartog weer van start gegaan! Als toonaangevende producent van verschillende soorten ruwvoeders voor paarden, kippen en andere dieren zijn we verheugd dat we weer mogen starten!

Bij Hartog is het oogstseizoen veel meer dan alleen het binnenhalen van gewassen. Het is een zorgvuldig proces dat begint met de zorg voor onze gewassen op de velden. Van zaaien tot groeien, we besteden veel aandacht aan elk detail om ervoor te zorgen dat onze gewassen goed groeien in de rijke Noord Hollandse bodem. We maken gebruik van verschillende percelen van lokale boeren rondom de Hartog Grasdrogerij om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Na maanden van zorgvuldige monitoring begint het moment waarop onze gewassen klaar zijn om geoogst te worden. Ons ervaren team gaat dan aan de slag, waarbij we op het optimale moment oogsten. We beginnen met het oogsten van het gras en later in het seizoen starten we ook met de luzerne.

Maar het proces stopt daar niet. Zodra de gewassen zijn geoogst, worden ze verwerkt in onze grasdrogerij. Hier worden ze gedroogd, gemalen, gemengd en verpakt tot de producten die je van ons kent. Zoals de Hartog Digest, Hartog Senior of de Hartog Essential. Elke stap in dit proces wordt gemonitord om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Elke partij krijgt zijn eigen nummer, zodat uiteindelijk alle partijen elk moment te traceren zijn. Van het begin op het land tot het einde bij de consument.

Wil je meer zien van ons oogst proces? Blijf dan op de hoogte van de laatste updates door onze website en sociale mediakanalen te volgen:

Laatste nieuws en evenementen

Zien we jou op de Dag van het Oudere Paard?

12 juni 2024

Wij staan met onze Hartog stand op zaterdag 22 juni 2024 op de Dag van het Oudere Paard in Soest. Op dit evenement kan je lezingen en workshops bijwonen en stands bezoeken. Het draait deze dag om hoe jij jouw paard fit kan houden en wat je moet weten om jouw paard tot op hoge […]

Kom jij ook naar Aeres Equine Experience?

27 mei 2024

Op vrijdag 7 juni 2024 staan we in Dronten op de Aeres Equine Experience. Dit is de tweede editie van de Aeres Equine Experience in de Flevodrome en wij zijn ook aanwezig op dit evenement met onze stand! Aeres Equine Experience belooft een dag vol leerzame clinics en lezingen te worden, gericht op diverse aspecten […]

We zijn aanwezig bij CSI** Ermelo van 1 t/m 4 mei!

23 april 2024

CSI** Ermelo wordt in mei 2024 voor het eerst op het Nationaal Hippisch Centrum georganiseerd. Op het Nationaal Hippisch Centrum worden er ieder jaar veel verschillende evenementen en wedstrijden georganiseerd, zoals de Hippiade en de Indoorkampioenschappen. Win één maand gratis Hartog Digest! Over het gehele evenement verloten wij ook nog één maand Hartog Digest voor […]

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, exclusieve inhoud en nieuws van Hartog Family Farms.