HORSE
https://www.hartog.eu/agro
HORSE
https://www.hartog.eu/agro

We zijn aanwezig bij CSI** Ermelo van 1 t/m 4 mei!

dinsdag, 23rd april 2024

CSI** Ermelo wordt in mei 2024 voor het eerst op het Nationaal Hippisch Centrum georganiseerd. Op het Nationaal Hippisch Centrum worden er ieder jaar veel verschillende evenementen en wedstrijden georganiseerd, zoals de Hippiade en de Indoorkampioenschappen.

Win één maand gratis Hartog Digest!

Over het gehele evenement verloten wij ook nog één maand Hartog Digest voor jouw paard of pony. Meedoen is makkelijk en simpel. Kom naar onze stand en raad het gewicht in de emmer. Schrijf dit op het formulier of doe mee via de QR-code.

Wil je alvast meer weten over de Hartog Digest? Klik dan hier om meer te lezen over de Hartog Digest.

Producten zien en voelen + gratis sample bag

We hebben alle producten mee, zodat jij deze kan zien, voelen en ruiken! Op deze manier kan je kennis maken met Hartog of een nieuw product ontdekken. Ons team staat voor je klaar om jou te helpen welk product het beste geschikt is voor jouw paard of pony.

Daarnaast kan je de producten gratis proberen, doordat we sample bags mee hebben. Op deze manier kan jouw paard of pony eerst het product proeven, zodat je zeker weet dat de voerbak helemaal leeg gegeten wordt. Op woensdag 1 mei is onze nutritionist, Maartje, ook aanwezig in de middag, zodat jij jouw specifieke voedingsvraag kan stellen aan haar. Je kan ons vinden naast de vrachtwagens van Anemone.

Het programma

Op 1 tot en met 4 mei gaat het allereerste internationale springconcours van start in Ermelo. Dit internationale springconcours is een vierdaags concours met zowel CSI*,- als CSI**-rubrieken. Vrijdagavond staat de finale van de CSI** Medium Tour op het programma, met een verrassingselement. Op zaterdagmiddag wordt de allereerste winnaar bekend gemaakt van de Grote Prijs van CSI** Ermelo. Ook is er de gelegenheid voor deelnemers, bezoekers en sponsoren om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Laatste nieuws en evenementen

Zien we jou op de Dag van het Oudere Paard?

12 juni 2024

Wij staan met onze Hartog stand op zaterdag 22 juni 2024 op de Dag van het Oudere Paard in Soest. Op dit evenement kan je lezingen en workshops bijwonen en stands bezoeken. Het draait deze dag om hoe jij jouw paard fit kan houden en wat je moet weten om jouw paard tot op hoge […]

Kom jij ook naar Aeres Equine Experience?

27 mei 2024

Op vrijdag 7 juni 2024 staan we in Dronten op de Aeres Equine Experience. Dit is de tweede editie van de Aeres Equine Experience in de Flevodrome en wij zijn ook aanwezig op dit evenement met onze stand! Aeres Equine Experience belooft een dag vol leerzame clinics en lezingen te worden, gericht op diverse aspecten […]

We zijn weer aan het oogsten bij Hartog!

13 mei 2024

Het is die tijd van het jaar waar we al lang naar uitkijken – het oogstseizoen is bij Hartog weer van start gegaan! Als toonaangevende producent van verschillende soorten ruwvoeders voor paarden, kippen en andere dieren zijn we verheugd dat we weer mogen starten! Bij Hartog is het oogstseizoen veel meer dan alleen het binnenhalen […]

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, exclusieve inhoud en nieuws van Hartog Family Farms.