HORSE
https://www.hartog.eu/agro
HORSE
https://www.hartog.eu/agro

Hartog Haycobs nu verkrijgbaar bij de dealer

vrijdag, 1st september 2023

Hartog heeft weer iets nieuws te bieden voor paardenliefhebbers! De langverwachte Hartog Haycobs zijn nu beschikbaar bij onze dealers en online. Dit weekbare ruwvoerproduct is een fantastisch alternatief voor graanrijke slobbers, maar ook een mooie aanvulling op het ruwvoerrantsoen en bevat een heerlijke mix van kruiden, waaronder brandnetel en rozenbottel.

De Hartog Haycobs zijn een gezonde en smakelijke voedingskeuze voor paarden. Deze compacte, samengeperste cobs worden vervaardigd met de hoogste zorg en aandacht voor kwaliteit en zijn door het lage suiker- en zetmeel gehalte perfect voor ieder paard.

Wat maakt Hartog Haycobs zo bijzonder?

  • Hartog Haycobs zijn ontworpen om snel en eenvoudig weekbaar te zijn. Niet meer een dag wachten tot je weekbare ruwvoer aanvulling klaar is dus!
  • De Haycobs bevatten een verfijnde mix van natuurlijke kruiden: brandnetel en rozenbottel.
  • Laag Zetmeel- en Suikergehalte: Hartog Haycobs zijn een uitstekend alternatief voor traditionele graanrijke slobbers, omdat ze een laag zetmeel- en suikergehalte bevatten, wat de Haycobs geschikt maakt voor vrijwel alle paarden.

Nu verkrijgbaar bij onze dealers!

Je kunt de Hartog Haycobs nu verkrijgen bij geselecteerde dealers in jouw regio. Weet je niet zeker of jouw dealer de Haycobs in zijn of haar assortiment heeft?  Neem vooral contact met ons op en we kijken graag met je mee!

Proefemmer Hartog Haycobs!

Bij aankoop van twee zakken Hartog ruwvoer bij de dealer ontvang je een gratis proefemmer Hartog Haycobs! Dit is jouw kans om je paard kennis te laten maken met dit fantastische nieuwe ruwvoerproduct.

Wacht niet langer en ontdek de voordelen van Hartog Haycobs voor jouw paard. Bezoek vandaag nog één van onze dealers!

Laatste nieuws en evenementen

Nieuwe vitaminen en mineralen balancer: ontdek de Hartog Essential!

12 februari 2024
Hartog Paardenvoeders introduceert met trots haar nieuwste product: de Hartog Essential. Deze innovatieve balancer, een vitaminen- en mineralen brokje voor paarden, is speciaal ontworpen om paarden te voorzien van alle benodigde voedingsstoffen op basis van optimale waardes. En dat helemaal natuurlijk!

De nieuwe website is live!

21 december 2023
Met heel veel enthousiasme presenteren we jullie onze gloednieuwe website! We hebben de afgelopen jaar hard gewerkt om jullie een geweldige online ervaring te bezorgen.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, exclusieve inhoud en nieuws van Hartog Family Farms.