HORSE
https://www.hartog.eu/agro
HORSE
https://www.hartog.eu/agro

Hartog Haycobs nu verkrijgbaar bij de dealer

vrijdag, 1st september 2023

Hartog heeft weer iets nieuws te bieden voor paardenliefhebbers! De langverwachte Hartog Haycobs zijn nu beschikbaar bij onze dealers en online. Dit weekbare ruwvoerproduct is een fantastisch alternatief voor graanrijke slobbers, maar ook een mooie aanvulling op het ruwvoerrantsoen en bevat een heerlijke mix van kruiden, waaronder brandnetel en rozenbottel.

De Hartog Haycobs zijn een gezonde en smakelijke voedingskeuze voor paarden. Deze compacte, samengeperste cobs worden vervaardigd met de hoogste zorg en aandacht voor kwaliteit en zijn door het lage suiker- en zetmeel gehalte perfect voor ieder paard.

Wat maakt Hartog Haycobs zo bijzonder?

  • Hartog Haycobs zijn ontworpen om snel en eenvoudig weekbaar te zijn. Niet meer een dag wachten tot je weekbare ruwvoer aanvulling klaar is dus!
  • De Haycobs bevatten een verfijnde mix van natuurlijke kruiden: brandnetel en rozenbottel.
  • Laag Zetmeel- en Suikergehalte: Hartog Haycobs zijn een uitstekend alternatief voor traditionele graanrijke slobbers, omdat ze een laag zetmeel- en suikergehalte bevatten, wat de Haycobs geschikt maakt voor vrijwel alle paarden.

Nu verkrijgbaar bij onze dealers!

Je kunt de Hartog Haycobs nu verkrijgen bij geselecteerde dealers in jouw regio. Weet je niet zeker of jouw dealer de Haycobs in zijn of haar assortiment heeft?  Neem vooral contact met ons op en we kijken graag met je mee!

Proefemmer Hartog Haycobs!

Bij aankoop van twee zakken Hartog ruwvoer bij de dealer ontvang je een gratis proefemmer Hartog Haycobs! Dit is jouw kans om je paard kennis te laten maken met dit fantastische nieuwe ruwvoerproduct.

Wacht niet langer en ontdek de voordelen van Hartog Haycobs voor jouw paard. Bezoek vandaag nog één van onze dealers!

Laatste nieuws en evenementen

Zien we jou op de Dag van het Oudere Paard?

12 juni 2024

Wij staan met onze Hartog stand op zaterdag 22 juni 2024 op de Dag van het Oudere Paard in Soest. Op dit evenement kan je lezingen en workshops bijwonen en stands bezoeken. Het draait deze dag om hoe jij jouw paard fit kan houden en wat je moet weten om jouw paard tot op hoge […]

Kom jij ook naar Aeres Equine Experience?

27 mei 2024

Op vrijdag 7 juni 2024 staan we in Dronten op de Aeres Equine Experience. Dit is de tweede editie van de Aeres Equine Experience in de Flevodrome en wij zijn ook aanwezig op dit evenement met onze stand! Aeres Equine Experience belooft een dag vol leerzame clinics en lezingen te worden, gericht op diverse aspecten […]

We zijn weer aan het oogsten bij Hartog!

13 mei 2024

Het is die tijd van het jaar waar we al lang naar uitkijken – het oogstseizoen is bij Hartog weer van start gegaan! Als toonaangevende producent van verschillende soorten ruwvoeders voor paarden, kippen en andere dieren zijn we verheugd dat we weer mogen starten! Bij Hartog is het oogstseizoen veel meer dan alleen het binnenhalen […]

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, exclusieve inhoud en nieuws van Hartog Family Farms.