HORSE
https://www.hartog.eu/agro
HORSE
https://www.hartog.eu/agro

Compact Lucerne van Hartog krijgt nieuwe verpakking!

dinsdag, 19th maart 2024

We zijn super enthousiast om aan te kondigen dat onze vertrouwde Hartog Compact Luzerne een nieuwe look heeft gekregen! We hebben niet alleen de verpakking vernieuwd, maar ook de naam veranderd naar Hartog Compact Lucerne.

De Hartog Compact Lucerne blijft dezelfde hoogwaardige luzerne leveren waar pluimveehouders op vertrouwen. Het biedt nog steeds de voordelen waar onze klanten zo dol op zijn:

  • Afleiding en preventie van verenpikken: Luzerne is een essentieel onderdeel geworden in pluimveevoeding vanwege de afleiding en structuur die het biedt. Onze baaltje is speciaal ontworpen om pluimvee afleiding te bieden en helpt bij het voorkomen van verenpikken.
  • Arbeidsvriendelijkheid: Het baaltje is zeer arbeidsvriendelijk in gebruik, waardoor het gemakkelijk te hanteren is voor pluimveehouders.
  • Biologische variant beschikbaar: Naast de standaard variant is er ook een biologische variant verkrijgbaar, de Hartog Compact Lucerne BIO, voor diegenen die de voorkeur geven aan biologische pluimveevoeding.

De stevige straps rondom het baaltje vertragen nog steeds de opname, waardoor de kippen langer plezier hebben van elk baaltje.

Voor meer informatie over onze Hartog Compact Lucerne en andere producten, kan er altijd contact met ons opgenomen worden. Ook voor meer informatie over de mogelijkheden als grootverbruiker kan je altijd contact met ons opnemen of een grootverbruiker account aanvragen, dan nemen wij z.s.m contact op.

Laatste nieuws en evenementen

Zien wij jou bij onze stand op Equiday 2024?

9 april 2024

Op zaterdag 13 april vindt Equiday 2024 plaats. Equiday is een evenement vol met shows, clinics, lezingen en demonstraties rondom het paardenwelzijn. Dit jaar komen de volgende thema’s aan bod: Jonge paarden, gezonde beweging, creatief met obstakels, nieuwe disciplines, problemen oplossen, harnachement en omgaan met angst en spanning. Equiday is het ideale evenement om nieuwe […]

Finale van KNHS-Hartog Competitie glansrijk afgesloten

20 maart 2024

Afgelopen weekend stond in het teken van de springsport én van jong talent tijdens de finale van de Hartog Competitie op het KNHS-centrum. De competitie, bestaande uit zowel de KNHS-Hartog Rijstijlcompetitie als de KNHS-Hartog Topsportcompetitie, gaf de jeugdruiter de kans om zich in de kijker te rijden. KNHS- Hartog Topsportcompetitie In de KNHS-Hartog Topsportcompetitie bleken […]

Nieuwe vitaminen en mineralen balancer: de Hartog Essential!

12 februari 2024
Hartog Paardenvoeders introduceert met trots haar nieuwste product: de Hartog Essential. Deze innovatieve balancer, een vitaminen- en mineralen brokje voor paarden, is speciaal ontworpen om paarden te voorzien van alle benodigde voedingsstoffen op basis van optimale waardes. En dat helemaal natuurlijk!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, exclusieve inhoud en nieuws van Hartog Family Farms.