HORSE
https://www.hartog.eu/agro
HORSE
https://www.hartog.eu/agro

De nieuwe website is live!

donderdag, 21st december 2023

Met heel veel enthousiasme presenteren kunnen we zeggen dat de nieuwe website live is! We hebben de afgelopen jaar hard gewerkt om jullie een geweldige online ervaring te bezorgen, maar wees niet verrast als er hier en daar nog een bugje rondkruipt. Als je er een spot, stuur ons dan snel een berichtje op info@hartog.eu zodat we het zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Goed nieuws voor onze Hartog dealers en grootverbruikers: jullie accounts zijn meegenomen naar de nieuwe Hartog site, dus duik snel in de vernieuwde functies. Onze consumenten vragen we om een nieuw account aan te maken om te profiteren van al het nieuws dat we te bieden hebben.

Onze Hartog webshop heeft een flinke make-over gekregen! Nu kunnen jullie niet alleen jullie bestellingen voor paardenvoer, kippenvoer en voer voor ander vee plaatsen, maar ook eerdere aankopen bekijken!

Wat echt opvalt, is onze nieuwe Hartog voeradvies pagina. Hier kun je gratis een persoonlijk voeradvies voor paarden aanvragen, speciaal afgestemd op jouw paard of pony. We staan klaar om je te helpen met een passend voeradvies op het gebied van paardenvoer!

En om het je makkelijk te maken, hebben we de agro– en paardenwereld gesplitst voor een soepele navigatie. Geen verwarrende wegen meer – alles op zijn eigen plekje!

Benieuwd naar onze nieuwe digitale speeltuin? Bezoek snel onze nieuwe website via www.hartog.eu! We horen graag jullie feedback en kunnen niet wachten om samen met jullie dit nieuwe online avontuur te beleven.

Laatste nieuws en evenementen

Nieuwe vitaminen en mineralen balancer: ontdek de Hartog Essential!

12 februari 2024
Hartog Paardenvoeders introduceert met trots haar nieuwste product: de Hartog Essential. Deze innovatieve balancer, een vitaminen- en mineralen brokje voor paarden, is speciaal ontworpen om paarden te voorzien van alle benodigde voedingsstoffen op basis van optimale waardes. En dat helemaal natuurlijk!

Hartog Haycobs nu verkrijgbaar bij de dealer

1 september 2023
Hartog heeft weer iets nieuws te bieden voor paardenliefhebbers! De langverwachte Hartog Haycobs zijn nu beschikbaar bij onze dealers en online. Dit weekbare ruwvoerproduct is een fantastisch alternatief voor graanrijke slobbers, maar ook een mooie aanvulling op het ruwvoerrantsoen en bevat een heerlijke mix van kruiden, waaronder brandnetel en rozenbottel.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, exclusieve inhoud en nieuws van Hartog Family Farms.