HORSE
https://www.hartog.eu/agro
HORSE
https://www.hartog.eu/agro

De nieuwe website is live!

zaterdag, 3rd februari 2024

Met heel veel enthousiasme presenteren kunnen we zeggen dat de nieuwe website live is! We hebben de afgelopen jaar hard gewerkt om jullie een geweldige online ervaring te bezorgen, maar wees niet verrast als er hier en daar nog een bugje rondkruipt. Als je er een spot, stuur ons dan snel een berichtje op info@hartog.eu zodat we het zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Goed nieuws voor onze Hartog dealers en grootverbruikers: jullie accounts zijn meegenomen naar de nieuwe Hartog site, dus duik snel in de vernieuwde functies. Onze consumenten vragen we om een nieuw account aan te maken om te profiteren van al het nieuws dat we te bieden hebben.

Onze Hartog webshop heeft een flinke make-over gekregen! Nu kunnen jullie niet alleen jullie bestellingen voor paardenvoer, kippenvoer en voer voor ander vee plaatsen, maar ook eerdere aankopen bekijken!

Wat echt opvalt, is onze nieuwe Hartog voeradvies pagina. Hier kun je gratis een persoonlijk voeradvies voor paarden aanvragen, speciaal afgestemd op jouw paard of pony. We staan klaar om je te helpen met een passend voeradvies op het gebied van paardenvoer!

En om het je makkelijk te maken, hebben we de agro– en paardenwereld gesplitst voor een soepele navigatie. Geen verwarrende wegen meer – alles op zijn eigen plekje!

Benieuwd naar onze nieuwe digitale speeltuin? Bezoek snel onze nieuwe website via www.hartog.eu! We horen graag jullie feedback en kunnen niet wachten om samen met jullie dit nieuwe online avontuur te beleven.

Laatste nieuws en evenementen

Zien we jou op de Dag van het Oudere Paard?

12 juni 2024

Wij staan met onze Hartog stand op zaterdag 22 juni 2024 op de Dag van het Oudere Paard in Soest. Op dit evenement kan je lezingen en workshops bijwonen en stands bezoeken. Het draait deze dag om hoe jij jouw paard fit kan houden en wat je moet weten om jouw paard tot op hoge […]

Kom jij ook naar Aeres Equine Experience?

27 mei 2024

Op vrijdag 7 juni 2024 staan we in Dronten op de Aeres Equine Experience. Dit is de tweede editie van de Aeres Equine Experience in de Flevodrome en wij zijn ook aanwezig op dit evenement met onze stand! Aeres Equine Experience belooft een dag vol leerzame clinics en lezingen te worden, gericht op diverse aspecten […]

We zijn weer aan het oogsten bij Hartog!

13 mei 2024

Het is die tijd van het jaar waar we al lang naar uitkijken – het oogstseizoen is bij Hartog weer van start gegaan! Als toonaangevende producent van verschillende soorten ruwvoeders voor paarden, kippen en andere dieren zijn we verheugd dat we weer mogen starten! Bij Hartog is het oogstseizoen veel meer dan alleen het binnenhalen […]

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, exclusieve inhoud en nieuws van Hartog Family Farms.