HORSE
https://www.hartog.eu/agro
HORSE
https://www.hartog.eu/agro

Jamsijn Noordzij

Jasmijn Noordzij

Hoi, ik ben Jasmijn Noordzij, 14 jaar oud en woon in Zeeland. Sinds kleins af aan ben ik dol op paarden! Mijn moeder reed paard en ik mocht altijd mee! Vanaf m’n 6e verzorgde ik een Shetlander en leerde ik paardrijden. Op m’n 8e kwam m’n eerste eigen pony Leonardo waarmee ik Z1 heb gereden, 6 x Zeeuws Kampioen en de beste M2 pony C op de Hippiade!

We hebben de paarden aan huis en samen met mijn moeder doen we alles op stal, zelfs we hebben veulens gehad die ik zelf heb ingereden en een D-pony die ik alles zelf heb geleerd met m’n ouders samen.

Sinds 2 jaar heb Casablanca, een goedgekeurde dekhengst die we hebben laten ruinen en die ik zelf aan het opleiden bent. We rijden L2 nu en waren ook samen Zeeuws Kampioen, 2e in de Welsh verrichtingsonderzoek en winnaar Pluvinel jonge pony’s competitie 5-6 jarige!

We zijn voor de 2e jaar geselecteerd door HTC-talentenplan en trainen bij Thamar Zweistra en Romy Schaftenaar.

Afgelopen zomer kwam er een jong paard op mijn pad, Ona van Wittenstein P en ook met haar ga ik nu een nieuw avontuur aan. Het is best een uitdaging om een paard zo groot alles te leren. Maar Ona is ontzettend lief en met de juiste hulp en voer beleid lukt dit zeker!

Hierdoor ben ik ontzettend blij met mijn samenwerking met Hartog! Want voor alle soorten paarden en pony’s is er een passend voer beleid waar ze echt veel baat bij hebben. Ze geven mij altijd duidelijk en goed advies als we met vragen komen.

Mijn moeders paard eet niet graag en was echt te mager. Na natuurlijk eerst medisch alles te laten nakijken bleek hij gezond en niet graag te eten. Tot we Hartog Digest, (wat Casablanca heeft geholpen met te snel eten) gaven en de Hartog Recovery en Hartog Haycobs!

Voor elk moment, elk paard en elke smaak heeft Hartog wel een product! En daarbij ben ik erg blij met de leuke samenwerking met de mensen die werken bij Hartog! Altijd staan ze klaar voor ons en altijd gezellig!

Mijn doelen zijn mijn paarden zelf opleiden en samen met hun trainen voor hogere niveaus! Zin in de toekomst!

Andere ambassadeurs

Matt Harnacke

Marten Luiten

Sofie van Rooij

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, exclusieve inhoud en nieuws van Hartog Family Farms.