HORSE
https://www.hartog.eu/agro
HORSE
https://www.hartog.eu/agro

Sofie van Rooij

Sofie van Rooij

Hallo allemaal,

Ik ben Sofie van Rooij, ik ben 16 jaar en ik rij al vanaf mijn 4e jaar! Wij als familie zijn elke dag hard aan het werken om onze dromen waar te kunnen maken en onze doelen te bereiken! Ik heb al een paar hele mooie doelen mogen bereiken, ik ben met mijn pony’s 4 keer Brabants kampioen en 2 keer Nederlands kampioen geworden! Daar ben ik echt supertrots op!

Nu rij ik op het paard Juan Tango B, die rij ik voor de eigenaar José van Boven en daar ben ik heel erg dankbaar voor! Afgelopen zomer ben ik gestart in de klasse L2 met Juan en we werden samen kring kampioen! Vervolgens hebben we ook de regio en de Nederlandse Kampioenschappen mogen rijden! Dat was heel erg gaaf!

Nu ben ik over gestapt naar de klasse Z2, dat is heel erg snel gegaan, maar het gaat echt supergoed! Ook deze winter heb ik me geselecteerd voor de regionale kampioenschappen! En dat wordt allemaal mede mogelijk gemaakt door het megafijne voer van Hartog dat wij geven aan onze paarden! Door het voer zien onze paarden er altijd top fit uit en kunnen wij gaan shinen in de ring! Wij voeren onze paarden de Hartog Digest, dat vinden wij heel erg fijn om aan onze paarden te geven, omdat het de darm- en maaggezondheid van een paard optimaliseert! Ook voeren wij de Hartog Grass Mix! Dat is superfijn voor de paarden, omdat het eiwit arm is, maar toch vezelrijk! Het kan ook een vervanger zijn voor hooi of kuilgras! Wij zijn heel dankbaar dat wij deel uit mogen maken van de Hartog Family 💚

Andere ambassadeurs

Matt Harnacke

Marten Luiten

Sofie van Rooij

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, exclusieve inhoud en nieuws van Hartog Family Farms.