HORSE
https://www.hartog.eu/agro
HORSE
https://www.hartog.eu/agro

Liz Flood

Liz Flood

Mijn naam is Liz Flood, en in 2016 kocht ik mijn prachtige Gouden paard, Honey, toen ze nog maar een veulentje was. Onze reis begon op dat moment, en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Momenteel ben ik 23 jaar oud, terwijl Honey 7 jaar oud is. Samen vormen we een hecht duo en zijn we toegewijd aan de kunst van het western rijden.

Voor ons is western rijden veel meer dan alleen competitie. Hoewel we samen werken aan het verbeteren van onze prestaties in de onderdelen Pleasure, Trail, Horsemanship en Showmanship, staat de gezondheid en het welzijn van Honey altijd bovenaan onze prioriteitenlijst. We hechten veel waarde aan zowel haar fysieke als mentale gezondheid. Dit heeft ons ertoe gebracht om de wereld van de sport te combineren met allerlei andere leuke activiteiten om een optimale balans te bereiken. Het bijzondere aan Honey is dat ze lijkt te genieten van alles wat we samen doen, waardoor onze tijd samen des te specialer wordt.

In 2019 behaalde ik de eervolle titel van wereldkampioen, en in 2021 mocht ik me Europees kampioen noemen met de paarden die ik toen reed. Maar in mijn visie is dit alleen te behalen met een goed management waar een paard echt volledig paard kan zijn. Honey staat elke dag buiten met haar kudde, krijgt onbeperkt ruwvoer en natuurlijk Hartog-voer, waarvoor ik met trots ambassadeur ben. Het voer van Hartog heeft zich bewezen als een waardevolle bijdrage aan het welzijn en de prestaties van mijn paarden, waaronder Honey. Het stelt ons in staat om op ons best te zijn en te genieten van elke rit en elk avontuur. Ik voer Hartog al meer dan 5 jaar, en ik kan uit ervaring zeggen dat het een positieve impact heeft op de gezondheid en prestaties van mijn paarden.

Ik ben ontzettend enthousiast over het vertegenwoordigen van het merk Hartog en het delen van mijn ervaringen met hun voer. Ik kijk er naar uit om mijn verhaal en foto’s met jullie te delen. 

Met vriendelijke groet,

Liz Flood

Andere ambassadeurs

Matt Harnacke

Marten Luiten

Sofie van Rooij

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, exclusieve inhoud en nieuws van Hartog Family Farms.