HORSE
https://www.hartog.eu/agro
HORSE
https://www.hartog.eu/agro

Lotte van Duivenboden

Lotte van Duivenboden

Hoi! Mijn naam is Lotte en mijn lieve paard heet Le Roi. Wij zijn twee trotse ambassadeurs van Hartog! Graag stel ik ons even voor: 

Lotte: ik ben Lotte van Duivenboden, 30 jaar oud en ik woon in Zoetermeer. Ik werk fulltime als sales consultant bij Brunel. Dit doe ik met veel plezier, maar vooral om mijn allergrootste hobby als paardenmeisje te bekostigen. Vanaf mijn zevende rijd ik namelijk al paard en is dit mijn levensstijl geworden. Op mijn 17e kreeg ik mijn allereerste echte eigen paard, Frizzle. Met hem heb ik het tot en met het ZZ-licht niveau weten te brengen. Na zijn overlijden voelde ik al snel dat ik mijn grootste hobby/levensstijl niet kon missen en startte de zoektocht naar een opvolger voor Frizzle. De liefste, toen driejarige, onbeleerde Roi kwam op mijn pad…..

Le Roi: nu is het mijn beurt…! Mijn naam is Le Roi (Frans voor; De Koning), maar de mensen die mij goed kennen mogen mij altijd Roi noemen. Ik ben een zevenjarige donkere vos ruin van Galaxie x Ferro en ik zet op dit moment mijn beste beentje voor in het M1 en train hard door voor de M2! Ik zie er stoer en groot uit, maar ben eigenlijk heel gevoelig en soms wat onzeker, maar daardoor ook wel echt heel erg lief. 

Mijn favoriete eten is de Hartog Strength Muesli en de Luzerne. Ik ontvang deze twee graag tegelijk in mijn voerbak. Ik ben er letterlijk en figuurlijk groot mee en door geworden! 

Wij kijken er naar uit om onze samenwerking voort te blijven zetten! 

Andere ambassadeurs

Matt Harnacke

Marten Luiten

Sofie van Rooij

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, exclusieve inhoud en nieuws van Hartog Family Farms.