HORSE
https://www.hartog.eu/agro
HORSE
https://www.hartog.eu/agro

Pronk Stables

Lars en Esther Pronk

Wij zijn Lars Pronk en Esther van den Berg en wij runnen samen een hobbystal met professioneel inzicht ‘Pronk Stables’. Ons doel is om gezonde allround pony veulens te fokken om ze naderhand als dekhengst en fokmerrie in te kunnen zetten in de fokkerij, waarna ze met een jeugdige pony amazone kunnen gaan shinen in de ring.

In de afgelopen jaren hebben wij meerdere hengsten goedgekeurd gekregen bij verschillende stamboeken, zowel nationaal als internationaal. Tevens zijn wij al meerdere malen Nederlands Kampioen geworden met onze pony’s op de keuringen. In de sport doen de pony’s het ook verdienstelijk, met mooie resultaten met als kers op de taart: een pony op het Europees kampioenschap.

Om succes te kunnen behalen heb je het juiste management en training nodig, tevens is goed voer een belangrijke schakel om het succes te kunnen bereiken. Daarom hebben wij gekozen voor ‘Hartog Paardenvoeders’. Een leuke bijkomstigheid is dat het bij ons om de hoek wordt geproduceerd op Noord-Hollandse bodem. Dit betekent dat de lijntjes kort zijn met de voedingsadviseur van Hartog, dit helpt ons mee om onze doelen te bereiken.

De sleutel tot succes voor ons is ‘Hartog Digest’ in combinatie met de ‘Hartog Strength’, op deze manier komen de pony’s goed in conditie zonder te heet te worden en wordt hun maag beschermd.

Andere ambassadeurs

Matt Harnacke

Marten Luiten

Sofie van Rooij

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, exclusieve inhoud en nieuws van Hartog Family Farms.