HORSE
https://www.hartog.eu/agro
HORSE
https://www.hartog.eu/agro

Finale van KNHS-Hartog Competitie glansrijk afgesloten

woensdag, 20th maart 2024

Afgelopen weekend stond in het teken van de springsport én van jong talent tijdens de finale van de Hartog Competitie op het KNHS-centrum. De competitie, bestaande uit zowel de KNHS-Hartog Rijstijlcompetitie als de KNHS-Hartog Topsportcompetitie, gaf de jeugdruiter de kans om zich in de kijker te rijden.

KNHS- Hartog Topsportcompetitie

In de KNHS-Hartog Topsportcompetitie bleken Lieselot Kooremans, Stella Heijligers en Robin Windstra hun concurrenten te snel af te zijn. Lieselot domineerde bij de pony’s met een indrukwekkende eerste (met Vertige de Belebat) en tweede plaats (met Elando van de Roshoeve) in de einduitslag. Stella toonde haar talent bij de Children, eveneens met een eerste (met Icreative’s Jiske V van de Doornhoeve) en tweede positie (met Circee de la Haye). Robin Windstra sleepte de overwinning in de wacht bij de Junioren met zijn paard W&W’s Agostino Z.

KNHS-Hartog Rijstijlcompetitie

In de KNHS-Hartog Rijstijlcompetitie werd het podium gedomineerd door Emma Heijligers, maar ook door Willem Schaap en Ella Wolleswinkel. Emma en Ella gingen naar huis met niet alleen de titel van de competitie, maar ook de dagprijs.

Emma Heijligers werd eerste bij de pony’s met haar pony Pretty Little Dandelion. Op een tweede plaats stond Jezebel Visser en de derde positie werd door Cindy Kosse opgeeist. Bij de Children was het Maurie Slagman met Hailey Fairy die zich de winnaar van de KNHS-Hartog Rijstijlcompetitie 2024 mag noemen. Zij werd gevolgd door Tyara Verheijen met Werra. Daarnaast was Ella Wolleswinkel de onbetwiste winnaar van de Junioren. Zij mocht met haar paard Mybella de eerste prijs in ontvangst nemen.

De competities werden gekenmerkt door buitengewoon rijtalent en uitmuntende prestaties. “We hebben hele mooie ritten gezien”, aldus Edwin Hoogenraat, een van de jeugdbondscoaches. Hij beoordeelde samen met zijn collega’s de ruiters. De competitie bood niet alleen een kans om te schitteren, maar ook om waardevolle ervaring op te doen.

De spanning was voelbaar tijdens de finale, vooral bij de ponyruiters, waarbij zenuwen soms een rol speelden. Desondanks werden prachtige rondes gereden en waardeerden de juryleden de technische vaardigheden en stijl van de deelnemers.

We kijken uit naar de competitie in 2025, welke weer in januari van start zal gaan!

Laatste nieuws en evenementen

Zien we jou op de Dag van het Oudere Paard?

12 juni 2024

Wij staan met onze Hartog stand op zaterdag 22 juni 2024 op de Dag van het Oudere Paard in Soest. Op dit evenement kan je lezingen en workshops bijwonen en stands bezoeken. Het draait deze dag om hoe jij jouw paard fit kan houden en wat je moet weten om jouw paard tot op hoge […]

Kom jij ook naar Aeres Equine Experience?

27 mei 2024

Op vrijdag 7 juni 2024 staan we in Dronten op de Aeres Equine Experience. Dit is de tweede editie van de Aeres Equine Experience in de Flevodrome en wij zijn ook aanwezig op dit evenement met onze stand! Aeres Equine Experience belooft een dag vol leerzame clinics en lezingen te worden, gericht op diverse aspecten […]

We zijn weer aan het oogsten bij Hartog!

13 mei 2024

Het is die tijd van het jaar waar we al lang naar uitkijken – het oogstseizoen is bij Hartog weer van start gegaan! Als toonaangevende producent van verschillende soorten ruwvoeders voor paarden, kippen en andere dieren zijn we verheugd dat we weer mogen starten! Bij Hartog is het oogstseizoen veel meer dan alleen het binnenhalen […]

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, exclusieve inhoud en nieuws van Hartog Family Farms.