HORSE
https://www.hartog.eu/agro
HORSE
https://www.hartog.eu/agro

Finale van KNHS-Hartog Competitie glansrijk afgesloten

woensdag, 20th maart 2024

Afgelopen weekend stond in het teken van de springsport én van jong talent tijdens de finale van de Hartog Competitie op het KNHS-centrum. De competitie, bestaande uit zowel de KNHS-Hartog Rijstijlcompetitie als de KNHS-Hartog Topsportcompetitie, gaf de jeugdruiter de kans om zich in de kijker te rijden.

KNHS- Hartog Topsportcompetitie

In de KNHS-Hartog Topsportcompetitie bleken Lieselot Kooremans, Stella Heijligers en Robin Windstra hun concurrenten te snel af te zijn. Lieselot domineerde bij de pony’s met een indrukwekkende eerste (met Vertige de Belebat) en tweede plaats (met Elando van de Roshoeve) in de einduitslag. Stella toonde haar talent bij de Children, eveneens met een eerste (met Icreative’s Jiske V van de Doornhoeve) en tweede positie (met Circee de la Haye). Robin Windstra sleepte de overwinning in de wacht bij de Junioren met zijn paard W&W’s Agostino Z.

KNHS-Hartog Rijstijlcompetitie

In de KNHS-Hartog Rijstijlcompetitie werd het podium gedomineerd door Emma Heijligers, maar ook door Willem Schaap en Ella Wolleswinkel. Emma en Ella gingen naar huis met niet alleen de titel van de competitie, maar ook de dagprijs.

Emma Heijligers werd eerste bij de pony’s met haar pony Pretty Little Dandelion. Op een tweede plaats stond Jezebel Visser en de derde positie werd door Cindy Kosse opgeeist. Bij de Children was het Maurie Slagman met Hailey Fairy die zich de winnaar van de KNHS-Hartog Rijstijlcompetitie 2024 mag noemen. Zij werd gevolgd door Tyara Verheijen met Werra. Daarnaast was Ella Wolleswinkel de onbetwiste winnaar van de Junioren. Zij mocht met haar paard Mybella de eerste prijs in ontvangst nemen.

De competities werden gekenmerkt door buitengewoon rijtalent en uitmuntende prestaties. “We hebben hele mooie ritten gezien”, aldus Edwin Hoogenraat, een van de jeugdbondscoaches. Hij beoordeelde samen met zijn collega’s de ruiters. De competitie bood niet alleen een kans om te schitteren, maar ook om waardevolle ervaring op te doen.

De spanning was voelbaar tijdens de finale, vooral bij de ponyruiters, waarbij zenuwen soms een rol speelden. Desondanks werden prachtige rondes gereden en waardeerden de juryleden de technische vaardigheden en stijl van de deelnemers.

We kijken uit naar de competitie in 2025, welke weer in januari van start zal gaan!

Laatste nieuws en evenementen

Zien wij jou bij onze stand op Equiday 2024?

9 april 2024

Op zaterdag 13 april vindt Equiday 2024 plaats. Equiday is een evenement vol met shows, clinics, lezingen en demonstraties rondom het paardenwelzijn. Dit jaar komen de volgende thema’s aan bod: Jonge paarden, gezonde beweging, creatief met obstakels, nieuwe disciplines, problemen oplossen, harnachement en omgaan met angst en spanning. Equiday is het ideale evenement om nieuwe […]

Compact Lucerne van Hartog krijgt nieuwe verpakking!

19 maart 2024

We zijn super enthousiast om aan te kondigen dat onze vertrouwde Hartog Compact Luzerne een nieuwe look heeft gekregen! We hebben niet alleen de verpakking vernieuwd, maar ook de naam veranderd naar Hartog Compact Lucerne. De Hartog Compact Lucerne blijft dezelfde hoogwaardige luzerne leveren waar pluimveehouders op vertrouwen. Het biedt nog steeds de voordelen waar […]

Nieuwe vitaminen en mineralen balancer: de Hartog Essential!

12 februari 2024
Hartog Paardenvoeders introduceert met trots haar nieuwste product: de Hartog Essential. Deze innovatieve balancer, een vitaminen- en mineralen brokje voor paarden, is speciaal ontworpen om paarden te voorzien van alle benodigde voedingsstoffen op basis van optimale waardes. En dat helemaal natuurlijk!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, exclusieve inhoud en nieuws van Hartog Family Farms.